Santa Fe Group Delårsrapport 1. kvartal 2018 – Selskabsmeddelelse nr. 6/2018

Forventet svagt marked i 1. kvartals lavsæsonRegnskabsmæssige højdepunkter for Q1 2018Omsætningen faldt med 6,6% i lokale valutaer til EUR 60,9 mio. (EUR 69,4 mio.) i de fortsættende Moving & Relocation Services-aktiviteter.Den samlede omsætning var 9,3% lavere i lokale valutaer svarende til EUR 60,9 mio. (EUR 71,4 mio.) påvirket af lavere omæstning i UK, Australien og nøgle markeder i Asien, samt frasalget af Records Management-aktiviteterne.Omsætningen fra Relocation Services med højere marginer steg med 10,2% i lokale valutaer og udgjorde 21% (17%) af den samlede omsætning.De fortsættende Moving & Relocation Services-aktiviteter realiserede et tab på EBITDA før særlige poster på EUR 3,8 mio. (EUR 2,4 mio.).Den samlede EBITDA før særlige poster var et tab på EUR 3,8 mio. (EUR 1,6 mio.) påvirket af omsætningsfaldet samt af frasalget af Records Management-aktiviteterne.Nettotabet blev EUR 6,3 mio. (EUR 3,3 mio.).En partnerskabsaftale med Fidelity Reidential Solutions blev underskrevet i USA, hvilket sikrer Santa Fe kompetencer inden for home sale (håndtering af salg af bolig i forbindelse med en flytning) på det amerikanske marked.Forventningerne til hele året fastholdes:Helårsforventningerne er uændrede, understøttet af nye kunder sikret i 2017, som forventes at gavne de resterende kvartaler af året, en gradvis bedring af vores aktivitetsniveauer i Storbritannien og Australien samt fortsat vækst inden for Relocation Services.Koncernens nettoomsætning forventes på niveau med den fortsættende Moving & Relocation Services-forretning for 2017  (EUR 295 mio. – i overensstemmelse med tidligere udmeldte forventninger).Koncernens EBITDA før særlige poster forventes at blive på samme niveau som i 2017 (EUR 6,3 mio. – i overensstemmelse med tidligere udmeldte forventninger).Særlige poster forventes at blive en nettoindtægt på EUR 5 mio. (i overensstemmelse med tidligere udmeldte forventninger), inklusive nettofortjenesten fra frasalget af en lagerbygning i Beijing, der er relateret til frasalget af Records Management-forretningen i Kina. Yderligere restrukturering i Europa og Australien vil fortsætte, men på et mere begrænset niveau.CEO Martin Thaysen kommenterer på resultaterne:”Markederne i Europa og Asien var, som forventet, forholdsvis svage i Q1, der er lavsæson, med lavere aktivitetsniveauer fra mange virksomhedskunder. December/Januar højsæsonnen i Australien genererede lavere aktivitet end sidste år, hvorimod forretningen begyndte at stabilisere sig efter højsæsonnen i februar/marts.Vi fortsatte med at se netto vækst i vores salgsaktiviteter, hvilket er opmuntrende givet et fald i markedet. I USA var vi meget glade for at kunne meddele, at koncernen indgik en aftale med Fidelity Residential Solutions i februar 2018, som vil gøre det muligt for os at tilbyde home sale (håndtering af salg af bolig i forbindelse med en flytning) til kunder i USA og placere koncernen i en langt stærkere position over for USA-baserede kunder.Vores fokus ligger fortsat på at vækste virksomheden som følge af vores forbedrede digitale løsninger, nye services i USA, øget salgsaktivitet og det konsekvent høje serviceniveau ydet af vores globale organisation.” Webcast i dag kl. 11:00Santa Fe Group delårsrapport vil blive præsenteret på en webcast efterfulgt af en telefonkonference med analytikere, investorer og pressen i dag kl. 11:00 på koncernens hjemmeside: www.thesantafegroup.comFor yderligere informationMartin Thaysen                                                                                    
Group CEO                                                                                              
Telefon: +44 20 3691 8300
Christian Møller Laursen                                                                                    
Group CFO                                                                                              
Telefon: +44 20 8963 2514
   Vedhæftede filerSFG Interim Report Q1 2018Dansk resume Interim Report Q1 2018

Add Comment